BEWEGEN  MET BEYOUNIEK

Welkom bij Afslankboetiek BeYOUniek! BeYOUniek is gespecialiseerd in het bewegen in een warmtecabine.
U krijgt bij het trainen van het begin tot einde persoonlijke begeleiding. Daarom is BeYOUniek maatwerk!

Enkel afvallen op het gebied van voeding is haalbaar maar lastig en gaat vaak langzaam. U kunt maar op 2 manieren afvallen: Door te eten en te bewegen. Het een kan niet zonder het ander! Een BeYOUniek consulent raadt u daarom aan om ook te bewegen.

Dit kan zijn: wandelen, sporten in de sportschool, zwemmen…. Het maak niet uit zolang de hartslag er maar van omhoog gaat! Bent u geen fan van bewegen of sporten en heeft u weinig tijd? Dan bieden wij u half uur trainen in een warmtecabine aan.

Helaas heeft de cabine bij velen Professionals een slechte reputatie omdat er studio’s zijn die onvoldoende aandacht geven aan het afvalproces en de nazorg. Dit doen wij wel! Een warmtecabine is bij ons puur een middel tot resultaat. Binnen een warmtecabine is het hard afzien en niets gaat vanzelf dus ook daar zult u uw best moeten doen.

 

Bij ons behaalt u 10 kilo blijvend gewichtsverlies op 6 maanden.
Maar de warmtecabine heeft ook vele voordelen:

 • Je sport een half uur;
 • Het is één op één begeleiding;
 • Het programma wordt op maat gemaakt;
 • We kunnen doelgericht trainen, alwaar u wenst af te vallen;
 • U sport liggend, waardoor u continue zuurstof toevoer krijgt naar de hersenen;
 • Door liggend te sporten kunt u gemakkelijker uw grenzen opzoeken;
 • De cabine is blessure vrij;
 • Door de warmte (36 graden) wordt het verbrandingsproces in uw lichaam versneld

Voor wie is de Warmte-Cabine geschikt?

 • Vrouwen die net zijn bevallen
 • Vrouwen die plaatselijk willen afvallen
 • Vrouwen en mannen met overgewicht
 • Vrouwen en mannen met zwaar overgewicht en slechte conditie
 • Vanaf 18 jaar tot…. onze oudste klant is 74 jaar!!

Wilt u een proefles voor 15 euro proberen?

Een BeYOUniek consulent is een voedingsdeskundige, die mensen met gewichtsproblemen (zoals overgewicht) of voedingsvragen naar een gezond eet- en leefpatroon adviseert, begeleidt en motiveert.
Alleen mensen met medische redenen kunnen een specifiek dieet nodig hebben, zij kunnen niet bij ons terecht. Wij kunnen u wel doorverwijzen naar een diëtiste. Wij werken preventief en houden gezonde mensen graag gezond!

Omdat ieder mens anders is, geeft de BeYOUniek consulent advies op maat!

Er wordt daarom gekeken naar werkritme, stress, slaapritme, voorkeuren, wensen etc. Het traject is een proces. Wat past er niet en wat past er wel bij jouw lijf. Als je het aandurft en je komt er eindelijk achter wat goed voelt en lekker werkt voor jou? Dan is deze investering in jezelf voor de rest van je leven mooi meegenomen! Namelijk nooit meer Crash diëten!

BESLIM recensies:

‘Doordat Patricia erbij komt zitten kun je tijdens je oefeningen niet sjoemelen. Zij coacht mij door het programma heen. Als ik klaar ben, ben ik altijd weer fier op mezelf en content dat ik ben geweest’

‘De warmtecabine is echt ideaal voor mij doordat ik weinig tijd heb en niet graag sport, is een half uur in de warmtecabine een goed alternatief en zeer verslavend als ik elke week uitkijk naar mijn positieve resultaten’

‘Ik ben altijd blij als ik weer mag komen. Patricia is heel vriendelijk maar soms ook streng maar wel rechtvaardig streng. Zonder haar had ik deze blijvende resultaten niet behaald’

Zelfstandig sporten NU ook bij BeYOUniek mogelijk!

Wilt u Extra komen Sporten of uw Opgebouwde Spiermassa graag onderhouden? Dan kunt u via een speciale link uw plekje reserveren. Heeft u interesse in het zelfstandig sporten? Dan vraag mij hoe. Zodra uw aanvraag is goed gekeurd krijgt u toegang tot de praktijk op de door u ingevulde tijden. Deze dienstverlening is enkel voor vaste klanten.
css.php