BEYOUNIEK  CRYOLIPOLYSE

Vetbevriezen, oftewel Cryolipolyse, Wat is het precies? En werkt het echt?

Al een tijdje volg ik de markt rondom vet bevriezen. Ik hoorde allerlei geluiden vanuit mijn klanten, het helpt niets, het doet zeer, totdat er een nieuw model op de markt kwam die mijn interesse wekte. Dit model is pijnloos door zijn rotatie kopstuk van 360 graden en het verbrandingsgevaar is geweken omdat er geen metaalstukken meer in zijn verwerkt. Hoera!

We hebben de proef op de som genomen en van de producent mocht ik het apparaat testen.

Ik heb de meest kritische klanten gekozen en het apparaat uitgeprobeerd en tot mijn verbazing was iedereen zeer content! Je ziet direct resultaat en het werkt nog zeker 5 weken door.

Maar er zit een maar aan, je moet wel blijven bewegen en je voedingspatroon aanpassen.

Pas je deze niet aan, dan is de kans aanwezig (maar dit hoeft niet) dat er terug vetcellen worden aangemaakt.

Dus voor alle duidelijkheid de vetcellen die zijn verwijderd zijn ook echt weg en door het lichaam afgevoerd. Uiteraard als iemand niets aan zijn voedingspatroon en leefstijl doet, maakt het lichaam natuurlijk gewoon weer nieuwe vetcellen aan. De huid is een orgaan, door te sporten kan de huid krimpen en zich mee aanpassen. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat die rek weer de verkeerde kant uitgaat. Gelukkig zijn we bij Afslankboetiek BeYOUniek voorstander van Bewegen en een Gezonde Leefstijl!

Na deze enthousiaste resultaten hebben we het apparaat aangekocht! Vetbevriezen is de ideale combinatie voor onze klanten, die tevens komen sporten in de warmtecabine als coaching krijgen op een gezonde leefstijl!

We hebben 2 verschillende apparaten:

  • Een specifiek kopstuk voor het gezicht, hals en onderkin.
  • Kopstukken voor het gehele lichaam.

Heeft u interesse in een behandeling?

Dan laat uw gegevens achter en krijg direct 20 euro korting!
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Cryolipolyse staat voor vetvernietiging door koude oftewel vetbevriezing.

Hierbij doelt men op de kristallisatie van het vet in de vetcellen (adipocytes) om zo die cellen te vernietigen (apoptose).

Een deel wordt onmiddellijk vernietigd en een ander deel zal binnen enkele weken op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Er is hiermee resultaat op de korte termijn als op de lange termijn.

Met Cryolipolyse kan je plaatselijke vetophopingen (love handles, buik, onderkin..) op een effectieve manier doen verdwijnen.

Deze nieuwe methode wordt beschouwd als het alternatief voor de klassieke liposuctie, enkel valt deze ingreep onder de niet-invasieve esthetische geneeskunde.

css.php