PERSONAL COACHING

Wilt u op een persoonlijke en verantwoorde manier afvallen? Zonder ingewikkelde dure diëten maar gewoon op eigen kracht? Wilt u weten wat fabels en wat feiten zijn over voeding en beweging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Kies NU voor een gezonde levensstijl!  Zet vandaag nog de eerste stap!

 

Naast het werken aan uw Spiermassa kan ik u namelijk ook Coachen op een Gezonde Leefstijl. Deze Coaching is advies op maat! U mag bij Afslankboetiek BeYOUniek alles blijven eten en toch afvallen! Zonder shakes, pillen of andere dure investeringen. Puur op mentale kracht! Want alles is uiteindelijk Mindset!

Kettlebell
De kettlebell workout is een trainingsmethode uit Rusland. Deze workout is ook overgewaaid naar België! Onderzoek wijst uit dat een kettlebell workout één van de snelste methodes is om vetverbranding te stimuleren en spiergroei te bevorderen. Dat komt voornamelijk door de specifieke vorm van de kettlebell. Met de Kettlebell workout kan ik u van Top tot Teen Trainen. Op die manier krijgt uw lichaam een zeer complete training. Uw kracht, uw conditie, uw stabiliteit én je beweeglijkheid hebben allemaal baat bij een kettlebell workout!

Voor een training is enige conditie een vereiste. Daarom start ik eerst op met oefeningen in de Warmtecabine om na van loop van tijd over te stappen naar een Kettlebell Workout als uw spiermassa hoog genoeg is. Een goede houding en hoge spiermassa voorkomt blessures. De work-out is maatwerk en individueel. Probeer het nu zelf!

 

Kettlebell Groepsles
Vanaf januari is er elke donderdagavond een Groepsles Kettlebell. Indien u wilt deelnemen is een intake met Proefles vooraf noodzakelijk. Bij deelname krijgt u van mij een kettlebell van 4 kg en 8 kg die u telkens mee brengt naar de groepsles. In de intake krijgt u een Proefles om te ervaren wat “Kettlebellen” inhoudt. Indien uw conditie nog niet op niveau is, raad ik u aan, eerst individuele lessen te nemen. De lessen zijn zowel voor mannen en vrouwen en zeer geliefd! Aanmelden kan via: info@beyouniek.com Vol = Vol
BeYOUniek!

Heeft u al een Personal Coach?

 

PERSONAL COACHING RECENSIES:

“Patricia moet altijd lachen als ik met een smoesje afkom maar ze heeft gelijk! Een mens kan zichzelf soms toch voor de gek houden…..”

“Goede voedingsadviezen afgestemd op mij persoonlijk. Daarbij mag ik alles eten wat ik in het begin moeilijk kon geloven en toch afvallen. Ik leef nu veel bewuster en deze nieuwe leefstijl past goed bij mij. Nu nog stoppen met roken.”

“Met trots vertel ik dat een Personal Coach heb. Ik kan met al mijn voedingsvragen bij haar terecht. En qua prijs kwaliteit is zij dit meer dan waard. Echt een goede coach! Ben blij dat ik haar heb leren kennen.”

css.php