BEYOUNIEK SPREEKUREN

Afslankboetiek BeYOUniek verzorgt gratis spreekuren op locatie.
Dit kan plaatsvinden in sportcentra, zwembaden, huisartsen, gezondheidscentra maar ook binnen bedrijven.

Bent u een werkgever of weet u dat uw werkgever open staat voor gezondere werknemers op de werkvloer? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Waarom een BeYOUniek Spreekuur?
Een spreekuur is een externe aanvulling op uw dienstverlening. Wij zijn deskundigen die uw dienstverlening versterken.

Kiezen voor een BeYOUniek- consulent levert u veel op:

  • Een gezond gewicht
  • Een lager risico op gezondheidsproblemen
  • Vitaliteit en meer energie
  • Uw eigen redzaamheid vergroten
  • Leren om keuzes te maken
  • Verantwoorde voedingstips

 

INFO VOOR WERKGEVERS

Actief zijn is een soort wondermiddel! Het houdt de spieren soepel, je hart in goede conditie, is goed voor de bloeddruk, cholesterol en het maakt ons vrolijk: Welke werkgever wil niet zulke werknemers in dienst hebben!

De kans is groot dat de meeste binnen Uw bedrijf een zittend beroep uitoefenen. Een keer trainen met je collega’s voor “The Ten Miles”, heeft weinig zin. Zet als bedrijf in op kleine, maar blijvende veranderingen!

Een goede werkgever zorgt goed voor zijn personeel! En uw personeel zorgt goed voor u.

 

HOE?

Het is niet de bedoeling dat U als werkgever nu uw vergaderruimte als fitness school gaat inrichten of dat U dure abonnementen voor uw werknemers moet gaan betalen, absoluut niet!

Werknemers hoeven niet te gaan Sporten maar gaan onder werktijd meer bewegen: Bewust Bewegen.

Tevens kunt u BeYOUniek Spreekuren binnen uw bedrijf aanbieden over Gezonde voeding en levensstijl, waar uw werknemer wekelijks gebruik van kan maken. Daarnaast kunnen wij ook wekelijks fruit voorzien voor in uw refter. Dit bedrag is volledig fiscaal aftrekbaar!

Als werkgever kunt u een factuur ontvangen die u als kost kunt inbrengen.
Bent U als werkgever geïnteresseerd in deze andere manier van denken?

Vraag een gratis brochure aan, en verdien de Gratis Gezondheid Sticker:
“Deze werkgever heeft Gezonde werknemers!!”
Hang deze sticker in het zicht van de inkom-balie van uw bedrijf!

 

Verdien de Gratis Gezondheid Sticker

 

WAAROM BEYOUNIEK?

Patricia Halmans -oprichtster van de BeYOUniek methodiek- heeft ervaring in het bedrijfsleven als re-integratiedeskundige en Jobcoach, is Maatschappelijk werker, HR= Manager en Voedingsdeskundige. Ze heeft een Praktijk waar klanten kunnen afslanken in een Warmte cabine. In deze 11 jaar als zelfstandige heeft zij een methodiek uitgewerkt dmv van bevindingen en ervaringen met haar klanten. Patricia is altijd opzoek naar gelijkgestemden die graag als freelancer aan de slag willen voor Afslankboetiek BeYOUniek. Heb jij interesse zend dan zeker jouw motivatie in!

Op basis van deze ingrediënten heeft zij een Concept bedacht en uitgewerkt.

“Tegenwoordig hoor je en lees je zoveel dat je niet meer weet wat nu waarheid is! Ik probeer jou weer terug in eigen kracht te zetten door het verleden van alle fabels uit te wissen en van daaruit weer opnieuw op te bouwen. In dit traject leer ik jou terug je gezonde verstand te gebruiken. Ook gaan we opzoek naar je wilskracht zodat jij weer regie krijgt over jou eetpatroon en dit voor de rest van je leven kan toepassen. Bij mij mag je alles eten want in het echte leven gebeurt dit immers ook zo!”

Liefs Patricia

U ziet: kleine aanpassingen, groot verschil!

Werknemers gaan zo ook minder moe naar huis, en staan met een voldaan gevoel weer op! Gelukkige werknemers verlagen het ziekteverzuim. Uw werknemers zijn immers de spiegel van een (on)gezond bedrijf.

css.php